Luis Egidio Meléndez, Bodegón: limas, caja de dulce y recipientes (Museu do Prado, Madrid).
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Só agora descobri a existência de Lemon Curd e é um produto gourmet bastante agradável:
«Lemon curd is a British teatime favorite. This sweet, yet tart, velvety spread is heavenly on freshly baked scones, muffins, and tea breads. Another favorite is serving lemon curd on gingerbread or used as a filling for tarts and cakes. Lemon curd can add a special touch to your favorite desserts and tea time goodies. Lemon curd is so easy-to-make as all it contains is eggs, sugar, lemon juice, lemon zest, and butter».
Está aqui um link de uma receita mas também se vende já feito... Ainda não comprei, mas um dia talvez me tente. É costume ouvir: «If life throws you a lemon - make lemonade», mas também poderá fazer-se lemon curd.
«Lemon curd is a British teatime favorite. This sweet, yet tart, velvety spread is heavenly on freshly baked scones, muffins, and tea breads. Another favorite is serving lemon curd on gingerbread or used as a filling for tarts and cakes. Lemon curd can add a special touch to your favorite desserts and tea time goodies. Lemon curd is so easy-to-make as all it contains is eggs, sugar, lemon juice, lemon zest, and butter».
Está aqui um link de uma receita mas também se vende já feito... Ainda não comprei, mas um dia talvez me tente. É costume ouvir: «If life throws you a lemon - make lemonade», mas também poderá fazer-se lemon curd.
2 comentários:
Adoro Lemon Curd!! Tao bom, delicioso!
É, estou a meditar em comprar um frasco. Bj!:)
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